Národné kuchyne▼
Viac▼
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Provensálsky lososový steak
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie predné so zelerom
TEĽACIE MÄSO
Ossobuco - dusené teľacie lýtko
Zubáč na provensálsky spôsob
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
CESTOVINY
Halušky
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Kalerábová polievka pre deti
ZÁKUSKY
Oblíž prst
MÄSOVÉ POLIEVKY
Frankfurtská polievka
Krémové rezy s mascarpone
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Frankfurtská šošovicová polievka
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Lokše plnené kačacou pečeňou
NÁTIERKY
Avokádová nátierka
Bryndzové halušky
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Pórový nákyp so šampiňónmi a tofu
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť