Národné kuchyne
Viac
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Provensálsky lososový steak
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie predné so zelerom
TEĽACIE MÄSO
Ossobuco - dusené teľacie lýtko
Zubáč na provensálsky spôsob
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Vajíčková polievka s mrkvou
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
Kalerábová polievka pre deti
KOLÁČE
Orechové a makové rožteky
Hovädzí guláš so zemiakmi
Šošovicový prívarok
Kotlíkový guláš
SUCHÉ PEČIVO
Mäkké medovníčky
SLANÉ CHUŤOVKY
Pizzové slimáky z lístkového cesta
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies