svetvomne.sk

 

Čokoládovo-slivkové soufflé

Čokoládovo-slivkové soufflé

Ľahký a lahodný zákusok, ideálny na záver romantickej večere.Zobraziť viac

Bryndzové halušky

Bryndzové halušky

Tradičné slovenské jedlo s unikátnou chuťou, vysokou energetickou hodnotou a pozitívnym vplyvom na tráviaci trakt.Zobraziť viac

Bravčový guláš so šampiňónmi

Bravčový guláš so šampiňónmi

Tradičná mäsová polievka, vhodná ako desiatové, ale aj hlavné jedlo. Podávame s chlebom.Zobraziť viac

Brokolica zapečená so syrom

Brokolica zapečená so syrom

Zaujímavá kombinácia brokolice a syraZobraziť viac

Jarná polievka s krupicovými knedličkami

Jarná polievka s krupicovými knedličkami

Rýchly recept na prípravu zdravej zeleninovej polievky s jemnými knedličkami z vymiešaného bielkového snehu.Zobraziť viac

Kuracie stehná v špenáte

Kuracie stehná v špenáte

Takýto kurací "budzogáň" zachutí aj deťom, ktoré inak špenát moc nemusia :)Zobraziť viac

Tvarohové ovocné knedličky

Tvarohové ovocné knedličky

Recept na prípravu plnených tvarohových gulí v parnom hrnci.Zobraziť viac

Jednoduché kuracie prsia s brokolicou

Jednoduché kuracie prsia s brokolicou

Ľahký recept na prípravu kuracích pŕs v parnom hrnci.Zobraziť viac

Ražniči v parnom hrnci

Ražniči v parnom hrnci

Ražniči bez pridaného tuku.Zobraziť viac

Pangasius na bambusových výhonkoch

Pangasius na bambusových výhonkoch

Príprava ryby - pangasa v parnom hrnci.Zobraziť viac

Bravčové rezne so slivkovým lekvárom

Bravčové rezne so slivkovým lekvárom

Recept na prípravu bravčových rezňov v parnom hrnci so šalátovou prílohou.Zobraziť viac

Kuracie prsia na ananáse s hrozienkami a ryžou

Kuracie prsia na ananáse s hrozienkami a ryžou

Jednoduchý recept na prípravú kuracích pŕs s hrozienkami a ananásom v parnom hrnci.Zobraziť viac

Morský čert s hráškovým pyré

Morský čert s hráškovým pyré

Recept na pikantnú a chutnú prípravu morských rýb. Ako prílohu môžeme podať polentu - kukuričnú kašu.Zobraziť viac

Morský čert so zeleným pestom

Morský čert so zeleným pestom

Recept na prípravu morského čerta s pestom a brokolicou v parnom hrnci. Na prípravu uvedeného receptu môžeme použiť aj iný druh morskej ryby.Zobraziť viac

Morčacie prsia na kukurici s hranolkami a brokolicou

Morčacie prsia na kukurici s hranolkami a brokolicou

Recept na prípravu morčacieho mäsa v parnom hrnci. Podávame s hranolkami pečenými v rúre.Zobraziť viac

Pstruh na cibuľke s mrkvou a šampiňónami

Pstruh na cibuľke s mrkvou a šampiňónami

Recept na prípravu pstruhov v parnom hrnci.Zobraziť viac

Čevabčiči v parnom hrnci

Čevabčiči v parnom hrnci

Čevabčiči z parného hrnca nevyzerá možno veľmi pohľadne, avšak jeho chuť je nerozoznateľná od vyprážanej varianty, ak nie lepšia. Mleté mäsá obsahujú v surovom stave pomerne veľa tuku a touto formou prípravy sa odbúra ďalšie nežiadúce nabaľovanie tukov.Zobraziť viac

Bravčové so špagetami

Bravčové so špagetami

Chutné bravčové karé, z ktorého nemusí byť vždy len rezeň, podávané na špagetách.Zobraziť viac

 

 
 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť