Národné kuchyne▼
Viac▼
CESTOVINY
Cestoviny s omáčkou z čiernej fazule
Michal 45 min. stredná
Zobraziť recept
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Tofu praženica s reďkovkou
Michal 20 min. nízka
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Špenátový šalát s cestovinou a mozzarellou
Dada 25 min. stredná
Ryžové rezance so zeleninou
Michal 15 min. nízka
KURACIE MÄSO
ActiFry grilované kuracie prsia s poľným šalátom
Jurgason 35 min. stredná
NÁTIERKY
Nátierka z bielej reďkovky
Michal — nízka
Kuracie prsia na bielej reďkovke
Dada 40 min. stredná
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Cviklový šalát s majonézou
Zelerový fit šalát
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
Kapustovo-paradajková polievka
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové v alobale
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
ZÁKUSKY
Jahodové Míša rezy
Nugátový zákusok so šľahačkou
KOLÁČE
Tvarohovo čučoriedkový koláč
Zemiakové guľky plnené udeným mäsom.
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť