Národné kuchyne▼
Viac▼
CESTOVINY
Cestoviny s omáčkou z čiernej fazule
Michal 45 min. stredná
Zobraziť recept
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Tofu praženica s reďkovkou
Michal 20 min. nízka
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Špenátový šalát s cestovinou a mozzarellou
Dada 25 min. stredná
Ryžové rezance so zeleninou
Michal 15 min. nízka
KURACIE MÄSO
ActiFry grilované kuracie prsia s poľným šalátom
Jurgason 35 min. stredná
NÁTIERKY
Nátierka z bielej reďkovky
Michal — nízka
Kuracie prsia na bielej reďkovke
Dada 40 min. stredná
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Polievka z veľkej strakatej fazule
ZÁKUSKY
Tvarohovo-višňové rezy
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Gratinované zemiaky
ZELENINOVÉ PRÍLOHY
Dusená červená kapusta
SUCHÉ PEČIVO
Vanilkové rožky
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Ražná kaša s jablkami
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie stehno na červenom víne
KOLÁČE
Fazuľové buchty
Jahodový sypaný koláč
BRAVČOVÉ MÄSO
Zapekané zemiaky s mäsom a zeleninou
Bravčové rezne na bielom víne
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť