Národné kuchyne▼
Viac▼
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pstruh s tymiánom
Zuzka 30 min. nízka
Zobraziť recept
Actifry Grilované pstruhy s rozmarínom
Jurgason 45 min. stredná
Pečený pstruh
Pstruh na šampiňónoch
Zuzka 20 min. nízka
Pstruh na cibuľke s mrkvou a šampiňónami
Zuzka 25 min. nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Cviklový šalát s majonézou
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
Kapustovo-paradajková polievka
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové v alobale
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
ZÁKUSKY
Jahodové Míša rezy
Nugátový zákusok so šľahačkou
KOLÁČE
Tvarohovo čučoriedkový koláč
Zemiakové guľky plnené udeným mäsom.
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť