Národné kuchyne▼
Viac▼
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pstruh s tymiánom
Zuzka 30 min. nízka
Zobraziť recept
Actifry Grilované pstruhy s rozmarínom
Jurgason 45 min. stredná
Pečený pstruh
Pstruh na šampiňónoch
Zuzka 20 min. nízka
Pstruh na cibuľke s mrkvou a šampiňónami
Zuzka 25 min. nízka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
SUCHÉ PEČIVO
Londýnske štangličky
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
KOLÁČE
Hrnčeková bublanina s hroznom
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnené zemiakové placky
ŠTRÚDLE
Jablká v lístkovom ceste (v župane).
Makové kolieska
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Kačacie pečienky v cibuľovej omáčke
MÄSOVÉ POLIEVKY
Halászlé z pangasiusa
Bravčové mäso na sladko
ZÁKUSKY
Arašidové sendviče z lístkového cesta
TORTY
Prekladaná jablková torta
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť