Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Halušky s pivným syrom
Dada 50 min. stredná
Zobraziť recept
NÁTIERKY
Nátierka z pivného syra
Dada 20 min. nízka
CESTOVINY
Špecle s pivným syrom, slaninou a cibuľou
Dada 40 min. stredná
PRÍVARKY A OMÁČKY
Smotanový zemiakovo-tekvicový prívarok
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Kapustovo-paradajková polievka
ZÁKUSKY
Tvarohový dezert Míša rezy
Strapačky s kyslou kapustou
KURACIE MÄSO
Kuracie rolky s pórovou omáčkou
TORTY
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s hráškom
Kalerábovo-mrkvová polievka
KOLÁČE
Francúzsky jablkový koláč
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Ražná kaša s jablkami
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Karfiolovo zemiakové placky
MRAZENÉ DEZERTY
Jahodovo-jogurtový nanuk
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť