Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená bravčová roláda
Jurgason 1 h. 40 min. stredná
Zobraziť recept
SLANÉ CHUŤOVKY
Vaječná zeleninová tlačenka
Dada — stredná
Šunková roláda
Plnená bageta s bryndzou
Bravčové hamburgery
Zuzka 30 min. stredná
Nakladaný hermelín
Zuzka 20 min. nízka
KOLÁČE
Pudingový koláč so smotanou
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Polievka z veľkej strakatej fazule
Fašírka s vajcom
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Coleslaw z červenej kapusty
Grófkin koláč
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzí guláš so zemiakmi
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Granadír
BÁBOVKY
Výborná bábovka
CESTOVINY
Linguine s cukrovým hráškom
ZÁKUSKY
Tvarohový krémeš
SLADKÉ JEDLÁ
Slivkové gule z tvarohového cesta
Tvarohové kolieska
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť