Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená bravčová roláda
Jurgason 1 h. 40 min. stredná
Zobraziť recept
SLANÉ CHUŤOVKY
Vaječná zeleninová tlačenka
Dada — stredná
Šunková roláda
Plnená bageta s bryndzou
Bravčové hamburgery
Zuzka 30 min. stredná
Nakladaný hermelín
Zuzka 20 min. nízka
SUCHÉ PEČIVO
Londýnske štangličky
Plnené zemiakové placky
KOLÁČE
Jablkovo-tvarohový koláč
ZÁKUSKY
Ananásové rezy
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Granadír
Americká kocka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Kuracie srdcia na smotane
CESTOVINY
Studený cestovinový šalát
Chalupárske langoše
Zemiakové langoše
Bryndzové špaldové krúpy so slaninkou
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť