Národné kuchyne▼
Viac▼
TORTY
Banánovo-orechová torta so stéviou
Dada — vysoká
Zobraziť recept
ZÁKUSKY
Jahodové rezy so želatinou agar
Dada 1 h. 15 min. vysoká
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Poľníčkový šalát s cviklou a orechmi
Dada — nízka
Hlávkový šalát s rakytníkovým olejom
Dada 10 min. stredná
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
Prívarok z medvedieho cesnaku so zemiakmi
Ananásové rezy
Krémové broskyňové rezy
Kávovo karamelové rezy
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka s hráškom
CESTOVINY
Špecle s pivným syrom, slaninou a cibuľou
Čokoládová krtkova torta
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Syrová cesnačka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť