Národné kuchyne▼
Viac▼
CESTOVINY
Cestoviny s dusenou zeleninou
Dada 40 min. nízka
Zobraziť recept
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka s kukuricou
Dada 35 min. stredná
ZAJAČIE A KRÁLIČIE MÄSO
Argentínsky zajac s hráškom a kukuricou
Zuzka 60 min. nízka
BRAVČOVÉ MÄSO
Šampiňónovo-mäsová sekaná s hráškom a kukuricou
Dada 1 h. 10 min. nízka
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia na kukurici s hranolkami a brokolicou
Dada — nízka
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Polievka z veľkej strakatej fazule
ZÁKUSKY
Tvarohovo-višňové rezy
SUCHÉ PEČIVO
Londýnske štangličky
Jablkový koláč Harmonika
ZELENINOVÉ PRÍLOHY
Dusená červená kapusta
Domáci francúzsky krémeš
Vanilkové rožky
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Ražná kaša s jablkami
Zapekané zemiaky s mäsom a zeleninou
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie stehno na červenom víne
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť