Národné kuchyne▼
Viac▼
ZÁKUSKY
Ovocná ryža s pudingom
Dada 2 h. stredná
Zobraziť recept
Tvarohovo smotanový dezert
Jurgason 15 min. nízka
Nepečený mandarinkový dezert
Michal 30 min. nízka
KOLÁČE
Mandarínkovo-ananásový čokoládový koláč
Zuzka 60 min. nízka
ROLÁDY
Tvarohová roláda
Michal 60 min. nízka
Šup-šup zákusok
Norika 40 min. nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
Prívarok z medvedieho cesnaku so zemiakmi
Ananásové rezy
Krémové broskyňové rezy
Kávovo karamelové rezy
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka s hráškom
CESTOVINY
Špecle s pivným syrom, slaninou a cibuľou
TORTY
Čokoládová krtkova torta
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Syrová cesnačka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť