Národné kuchyne▼
Viac▼
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie kocky v smotanovej omáčke s mrkvou
Dada 1 h. 30 min. stredná
Zobraziť recept
Zemiakový nákyp s mäsom
Zemiakové placky s hovädzím mäsom
Dada — stredná
Hovädzie ragú
Dada 1 h. 50 min. vysoká
Hovädzí kotlíkový guláš
Michal 4 h. 30 min. vysoká
Španielske vtáčiky
Dada — vysoká
MÄSOVÉ POLIEVKY
Boršč
Dada 2 h. vysoká
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
Prívarok z medvedieho cesnaku so zemiakmi
ZÁKUSKY
Ananásové rezy
Krémové broskyňové rezy
Kávovo karamelové rezy
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka s hráškom
CESTOVINY
Špecle s pivným syrom, slaninou a cibuľou
TORTY
Čokoládová krtkova torta
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Syrová cesnačka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť