Národné kuchyne
Viac
CESTOVINY
Cestoviny s dusenou zeleninou
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka s kukuricou
ZAJAČIE A KRÁLIČIE MÄSO
Argentínsky zajac s hráškom a kukuricou
BRAVČOVÉ MÄSO
Šampiňónovo-mäsová sekaná s hráškom a kukuricou
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia na kukurici s hranolkami a brokolicou
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
Zeleninová polievka
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Hubová praženica z masliakov
Vajíčková polievka s mrkvou
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
Halušky
KURACIE MÄSO
Kurací perkelt
Plnená bravčová roláda
MAFINY
Dvojfarebné tvarohové mafiny
SUCHÉ PEČIVO
Vianočné vínové venčeky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť