RECEPTY
Recept na jeden z najkrémovejších zákuskov, ktorý sa skladá z vrstiev lístkového cesta a lahodného vanilkového krému. Názov je preklad z francúzskeho Mille-feuille (mil-foij), čo znamená tisíc listov.
Skvelá maškrta, ktorú s malou pomocou zvládnu pripraviť aj sedemročné deti. Okrem starších, môžu pomáhať aj mladší :). Jedna porcia bude pre každého zaručene málo.
Jemná, krémová domáca zmrzlina. Zmrzlina je najlepšia 4-5 hodín po zmrazení. Ak ju máte v chladničke dlhšie, viac stuhne. Potom ju stačí pred podávaním nechať chvíľu povoliť a premixovať ponorným mixérom. Opäť nadobudne krásnu ...
Jednoduchá príprava kúskov bravčovinky v chutnej horčicovej omáčke. Odporúčame podávať s maslovou ryžou parboiled a s niektorým z cviklových šalátov.
Zdravá dobrota. Pečenú tekvicu môžete konzumovať priamo po jej upečení a ošúpaní. Obyčajne je dosť sladká no môžete si ju jemne prisladiť. Okrem priamej konzumácie pripravujeme z dužiny tekvice chutné sladké koláče.
Dezert s lahodným vanilkovým mascarpone krémom, šľahačkou a čerstvými jahodami.
Recept ako si pripraviť fantastický krémový domáci vaječný likér.
Jemná, krémová, takmer raw, maškrtka s vyššou dávkou zdravej energie.
Pšeno (lúpané proso) neobsahuje lepok. Má vysoký podiel esenciálnych mastných kyselín, je bohaté na minerály ako železo, fosfor, draslík, horčík, kremík a cenné vitamíny skupiny B.
Pšeno (lúpané proso) neobsahuje lepok. Má vysoký podiel esenciálnych mastných kyselín, je bohaté na minerály ako železo, fosfor, draslík, horčík, kremík a cenné vitamíny skupiny B.
Torta lenivý Napoleon je rýchlo pripravená a s chuťou zjedená. Vyskúšajte túto maškrtu bez pečenia, vytvorenú z maslových sušienok a jednoduchého krému.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť