Národné kuchyne▼
Viac▼
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Bryndzové krúpy so špargľou
Zuzka 35 min. stredná
Zobraziť recept
CESTOVINY
Špagety so špargľou
Michal 20 min. nízka
Špargľa so sézamom
Michal 20 min. stredná
RIZOTO
Špargľové rizoto
Michal 30 min. stredná
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Špargľová polievka s medvedím cesnakom
Michal 30 min. nízka
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
Vajíčková polievka s mrkvou
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
Cibuľové varené zemiaky
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzí guláš so zemiakmi
ZÁKUSKY
Krémové broskyňové rezy
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Vianočná šošovicová polievka
Malinová bublanina
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť