Národné kuchyne▼
Viac▼
CESTOVINY
Bucatini s prošutom a rukolou
Michal — stredná
Zobraziť recept
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s hráškom
Michal 30 min. nízka
Fazuľový šalát s kuskusom
Michal 20 min. nízka
BRAVČOVÉ MÄSO
Stredomorské karbonátky
Zuzka — nízka
Marinované bravčové mäso na rukole
Zuzka 60 min. nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
Halušky
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia v syrovej omáčke
HOVÄDZIE MÄSO
Tekvicový prívarok s duseným hovädzím mäsom
Strapačky s kyslou kapustou
Kapustový šalát s kurkumou
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Smotanová Hokkaido polievka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Chalupárske langoše
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka s údeným mäsom
MORČACIE MÄSO
Grilované morčacie v cesnakovej marináde
Linguine s cukrovým hráškom
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Losos v zemiakovom cestíčku
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť