Národné kuchyne▼
Viac▼
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Kačacie stehná s orechovou plnkou
Dada 1 h. 50 min. stredná
Zobraziť recept
Lokše plnené kačacou pečeňou
Dada — stredná
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
Kačacie pečienky v cibuľovej omáčke
Dada 40 min. stredná
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
SUCHÉ PEČIVO
Londýnske štangličky
Grilážky
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnené zemiakové placky
CESTOVINY
Studený cestovinový šalát
ROLÁDY
Tvarohová roláda
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Chalupárske langoše
CUKROVINKY
Karamelové guľôčky s marcipánom
Zemiakové langoše
Bryndzové špaldové krúpy so slaninkou
KOLÁČE
Tvarohovo-slivkový koláč
LIKÉRY
Kokosový likér
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť