Národné kuchyne▼
Viac▼
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Kačacie stehná s orechovou plnkou
Dada 1 h. 50 min. stredná
Zobraziť recept
Lokše plnené kačacou pečeňou
Dada — stredná
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
Kačacie pečienky v cibuľovej omáčke
Dada 40 min. stredná
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
CESTOVINY
Halušky
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia v syrovej omáčke
HOVÄDZIE MÄSO
Tekvicový prívarok s duseným hovädzím mäsom
Strapačky s kyslou kapustou
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Kapustový šalát s kurkumou
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Smotanová Hokkaido polievka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Chalupárske langoše
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka s údeným mäsom
MORČACIE MÄSO
Grilované morčacie v cesnakovej marináde
Linguine s cukrovým hráškom
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Losos v zemiakovom cestíčku
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť