Národné kuchyne▼
Viac▼
KOLÁČE
Babičkin koláč
Jurgason 60 min. stredná
Zobraziť recept
ZÁKUSKY
Čokoládovo orechové rezy
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Jurgason 30 min. stredná
TORTY
Torta Lienka
Zuzka 3 h. vysoká
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
ZELENINOVÉ PRÍLOHY
Dusená červená kapusta s jablkami
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šošovicovo - zemiakový prívarok
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Gratinované zemiaky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Biela fazuľová polievka
Dusená červená kapusta
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vyprážaný syr
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Ražná kaša s jablkami
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie stehno na červenom víne
Fazuľové buchty
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové rezne na bielom víne
Tofu jahodový zákusok
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť