Národné kuchyne▼
Viac▼
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Kačacie stehná s orechovou plnkou
Dada 1 h. 50 min. stredná
Zobraziť recept
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kačacia polievka
Michal 2 h. stredná
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Vajíčková polievka s mrkvou
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
CESTOVINY
Halušky
LIKÉRY
Zázvorový likér - Zázvorovica
KURACIE MÄSO
Kurací perkelt
Cviklový šalát s majonézou
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný karfiol so zemiakmi a syrom
Šošovicový prívarok
CUKROVINKY
Jednoduché Žerbó guľôčky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť