Národné kuchyne▼
Viac▼
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzia koložvárska kapusta
Dada 1 h. 30 min. stredná
Zobraziť recept
Hovädzie stehno na červenom víne
Michal 2 h. stredná
Dusené hovädzie na hubách
Dada 1 h. 40 min. stredná
Španielsky vtáčik v rúre
Michal 1 h. 20 min. nízka
Sviečková na smotane
Michal 3 h. 30 min. stredná
Hovädzie stehno na koreňovej zelenine
Michal 2 h. 20 min. nízka
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
ZÁKUSKY
Ananásové rezy
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna zemiaková polievka pre deti
Krémové broskyňové rezy
Kávovo karamelové rezy
NEZARADENÉ SLADKÉ RECEPTY
Piškótové cesto
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka s hráškom
CESTOVINY
Špecle s pivným syrom, slaninou a cibuľou
TORTY
Čokoládová krtkova torta
Syrová cesnačka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť