Národné kuchyne▼
Viac▼
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzia koložvárska kapusta
Dada 1 h. 30 min. stredná
Zobraziť recept
Hovädzie stehno na červenom víne
Michal 2 h. stredná
Dusené hovädzie na hubách
Dada 1 h. 40 min. stredná
Španielsky vtáčik v rúre
Michal 1 h. 20 min. nízka
Sviečková na smotane
Michal 3 h. 30 min. stredná
Hovädzie stehno na koreňovej zelenine
Michal 2 h. 20 min. nízka
SUCHÉ PEČIVO
Londýnske štangličky
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnené zemiakové placky
KOLÁČE
Jablkovo-tvarohový koláč
ZÁKUSKY
Ananásové rezy
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Granadír
Americká kocka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Kuracie srdcia na smotane
CESTOVINY
Studený cestovinový šalát
CUKROVINKY
Karamelové guľôčky s marcipánom
Chalupárske langoše
Zemiakové langoše
Bryndzové špaldové krúpy so slaninkou
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť