Národné kuchyne▼
Viac▼
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzia koložvárska kapusta
Dada 1 h. 30 min. stredná
Zobraziť recept
Hovädzie stehno na červenom víne
Michal 2 h. stredná
Dusené hovädzie na hubách
Dada 1 h. 40 min. stredná
Španielsky vtáčik v rúre
Michal 1 h. 20 min. nízka
Sviečková na smotane
Michal 3 h. 30 min. stredná
Hovädzie stehno na koreňovej zelenine
Michal 2 h. 20 min. nízka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
BRAVČOVÉ MÄSO
Fašírka s vajcom
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Šalátová polievka
KOLÁČE
Tradičná čerešňová bublanina
Bublanina s čiernymi ríbezľami
ZÁKUSKY
Krémový orechový zákusok
SLANÉ CHUŤOVKY
Zemiakové pagáčiky
Plnené kapustné listy
Orechový koláč s tvarohom a zapekaným snehom
Cesnaková polievka so zemiakmi
Mrkvový zákusok s tvarohom
Pikantné oškvarkové pagáčiky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť