Národné kuchyne▼
Viac▼
PRÍVARKY A OMÁČKY
Sladkokyslá fazuľová omáčka so zemiakmi
Dada — stredná
Zobraziť recept
SLANÉ CHUŤOVKY
Veterníky s guacamole
Zuzka 30 min. nízka
HOVÄDZIE MÄSO
Chilli con carne
Dada 60 min. vysoká
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka s údeným mäsom
Norika 1 h. 30 min. nízka
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
Prívarok z medvedieho cesnaku so zemiakmi
ZÁKUSKY
Ananásové rezy
Krémové broskyňové rezy
Kávovo karamelové rezy
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka s hráškom
CESTOVINY
Špecle s pivným syrom, slaninou a cibuľou
TORTY
Čokoládová krtkova torta
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Syrová cesnačka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť