Národné kuchyne
Viac
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Treska v snehovom cestíčku
Dada — stredná
Zobraziť recept
Treska na taliansky spôsob
Zuzka 30 min. nízka
Treska s holandskou omáčkou
Michal 30 min. nízka
Rybacie fašírky
Michal 45 min. nízka
Aljašská treska s karí omáčkou
Michal 25 min. nízka
Filet z aljašskej tresky na pare
Dada 40 min. nízka
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Hubová praženica z masliakov
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Vajíčková polievka s mrkvou
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená bravčová roláda
Biela fazuľová omáčka s párkom
HOVÄDZIE MÄSO
Chilli con carne
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kapustnica z hovädzím mäsom
MAFINY
Dvojfarebné tvarohové mafiny
KURACIE MÄSO
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť