Národné kuchyne▼
Viac▼
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vyprážaný patizón
Michal — nízka
Zobraziť recept
Zeleninová musaka
Michal 2 h. vysoká
SLANÉ CHUŤOVKY
Opekaný patizón
Michal 30 min. nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Patizónový prívarok
Michal 60 min. nízka
CESTOVINY
Halušky
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia v syrovej omáčke
HOVÄDZIE MÄSO
Tekvicový prívarok s duseným hovädzím mäsom
Strapačky s kyslou kapustou
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Smotanová Hokkaido polievka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka s údeným mäsom
MORČACIE MÄSO
Grilované morčacie v cesnakovej marináde
CUKROVINKY
Jednoduché nepečené dobošky
BÁBOVKY
Škoricová bábovka s jablkami
Linguine s cukrovým hráškom
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Losos v zemiakovom cestíčku
Orechovo oškvarkové pagáčiky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť