Národné kuchyne
Viac
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzia koložvárska kapusta
Dada 1 h. 30 min. stredná
Hovädzie stehno na červenom víne
Michal 2 h. stredná
Dusené hovädzie na hubách
Dada 1 h. 40 min. stredná
Španielsky vtáčik v rúre
Michal 1 h. 20 min. nízka
Sviečková na smotane
Michal 3 h. 30 min. stredná
Hovädzie stehno na koreňovej zelenine
Michal 2 h. 20 min. nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
MÄSOVÉ POLIEVKY
Frankfurtská polievka
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
Šošovicový prívarok
Vajíčková polievka s mrkvou
Cviklový šalát s majonézou
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vyprážané šampiňóny v cestíčku
Jablkové rezy s čokoládou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť