Národné kuchyne▼
Viac▼
SUCHÉ PEČIVO
Sladké vínové koláčiky
BRAVČOVÉ MÄSO
Marinované bravčové mäso na rukole
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Zubáč na provensálsky spôsob
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Cibuľová polievka
ZÁKUSKY
Oblíž prst
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Hŕstková polievka fazuľová s údeným kolenom
ŠTRÚDLE
Prekladanec
PALACINKY
Špaldovo vaječné fit palacinky
Kokosové rezy
SLADKÉ JEDLÁ
Tvarohové fánky
CESTOVINY
Zapekané cestoviny s kapustou
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vyprážané tofu v sezamovo-paprikovom obale
KOLÁČE
Malinová bublanina
Kernotto s bryndzou a medvedím cesnakom
HOVÄDZIE MÄSO
Dusené hovädzie na obľúbený prívarok
Zemiakové placky s bavorskou sekanou
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť