Národné kuchyne
Viac
SUCHÉ PEČIVO
Sladké vínové koláčiky
Dada — stredná
Zobraziť recept
BRAVČOVÉ MÄSO
Marinované bravčové mäso na rukole
Zuzka 60 min. nízka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Zubáč na provensálsky spôsob
Jurgason 50 min. nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Cibuľová polievka
Michal 2 h. 30 min. nízka
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Hubová praženica z masliakov
Vajíčková polievka s mrkvou
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
Plnená bravčová roláda
Biela fazuľová omáčka s párkom
HOVÄDZIE MÄSO
Chilli con carne
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kapustnica z hovädzím mäsom
MAFINY
Dvojfarebné tvarohové mafiny
KURACIE MÄSO
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť