Národné kuchyne▼
Viac▼
SUCHÉ PEČIVO
Sladké vínové koláčiky
Dada — stredná
Zobraziť recept
BRAVČOVÉ MÄSO
Marinované bravčové mäso na rukole
Zuzka 60 min. nízka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Zubáč na provensálsky spôsob
Jurgason 50 min. nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Cibuľová polievka
Michal 2 h. 30 min. nízka
Zeleninová polievka
ZÁKUSKY
Krémový orechový zákusok
Tvarohový zákusok s ovocím
Nepečené čokoládovo banánové kocky
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka s hráškom
KOLÁČE
Jablkové tašky
KNEDLE
Domáca parená knedľa
HOVÄDZIE MÄSO
Údený hovädzí jazyk v syrovo- cesnakovom cestíčku
Tvarohovo medový koláč s jablkami
KURACIE MÄSO
Kuracie špenátovo-vaječné roládky
PRÍVARKY A OMÁČKY
Nektarinkové čatní
Paradajková omáčka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť