Národné kuchyne▼
Viac▼
SUCHÉ PEČIVO
Sladké vínové koláčiky
Dada — stredná
Zobraziť recept
BRAVČOVÉ MÄSO
Marinované bravčové mäso na rukole
Zuzka 60 min. nízka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Zubáč na provensálsky spôsob
Jurgason 50 min. nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Cibuľová polievka
Michal 2 h. 30 min. nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
CESTOVINY
Halušky
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia v syrovej omáčke
HOVÄDZIE MÄSO
Tekvicový prívarok s duseným hovädzím mäsom
Strapačky s kyslou kapustou
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Kapustový šalát s kurkumou
Smotanová Hokkaido polievka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Chalupárske langoše
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka s údeným mäsom
MORČACIE MÄSO
Grilované morčacie v cesnakovej marináde
Linguine s cukrovým hráškom
Losos v zemiakovom cestíčku
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť