Národné kuchyne▼
Viac▼
KURACIE MÄSO
Kura Cacciatore
Michal 1 h. 30 min. stredná
Zobraziť recept
MORČACIE MÄSO
Morčacie soté s pórom
Michal 40 min. nízka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Rýchla hrachová polievka
Michal 20 min. nízka
Dusená hliva s kuracinou
Dada 60 min. stredná
Mliečna fazuľová polievka
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
ZÁKUSKY
Krémový orechový zákusok
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
HOVÄDZIE MÄSO
Tekvicový prívarok s duseným hovädzím mäsom
ZAJAČIE A KRÁLIČIE MÄSO
Králik na smotane
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s hráškom
SUCHÉ PEČIVO
Medvedie labky
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Tekvicová polievka pre deti
Žltá paradajková polievka
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Ražná kaša s jablkami
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť