Národné kuchyne▼
Viac▼
KURACIE MÄSO
Kura Cacciatore
Michal 1 h. 30 min. stredná
Zobraziť recept
MORČACIE MÄSO
Morčacie soté s pórom
Michal 40 min. nízka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Rýchla hrachová polievka
Michal 20 min. nízka
Dusená hliva s kuracinou
Dada 60 min. stredná
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
Fazuľová polievka na sladkokyslo
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Cviklový šalát s majonézou
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
ZÁKUSKY
Tvarohový dezert Míša rezy
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
Pečené kurča s ryžou
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové v alobale
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
MÄSOVÉ POLIEVKY
Bravčová polievka
Zemiakové guľky plnené udeným mäsom.
ZDRAVÉ KOLÁČIKY
Banánový koláč s egrešmi a čučoriedkami
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť