Národné kuchyne▼
Viac▼
CESTOVINY
Tuniakové cestoviny
Michal 30 min. nízka
Zobraziť recept
RYBACIE ŠALÁTY
Cvikla s tuniakom
Michal 45 min. nízka
Ľadový šalát s tuniakom
Dada 10 min. nízka
Tuniakovo-jablkový šalát
Zuzka 15 min. nízka
NÁTIERKY
Tuniaková nátierka
Dada — nízka
SLANÉ CHUŤOVKY
Tuniakové slimáky z lístkového cesta
Zuzka 30 min. nízka
SUCHÉ PEČIVO
Londýnske štangličky
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnené zemiakové placky
KOLÁČE
Jablkovo-tvarohový koláč
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Granadír
Babičkin koláč
PRÍVARKY A OMÁČKY
Kuracie srdcia na smotane
Studený cestovinový šalát
CUKROVINKY
Karamelové guľôčky s marcipánom
Chalupárske langoše
Zemiakové langoše
Bryndzové špaldové krúpy so slaninkou
Kysnuté šatôčky so syrom feta a pórom
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť