Národné kuchyne
Viac
CESTOVINY
Tuniakové cestoviny
Michal 30 min. nízka
Zobraziť recept
RYBACIE ŠALÁTY
Cvikla s tuniakom
Michal 45 min. nízka
Ľadový šalát s tuniakom
Dada 10 min. nízka
Tuniakovo-jablkový šalát
Zuzka 15 min. nízka
NÁTIERKY
Tuniaková nátierka
Dada — nízka
SLANÉ CHUŤOVKY
Tuniakové slimáky z lístkového cesta
Zuzka 30 min. nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Hubová praženica z masliakov
BRAVČOVÉ MÄSO
Fašírka s vajcom
Vyprážaná bedľa v cestíčku
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzí guláš so zemiakmi
HUBOVÉ POLIEVKY
Polievka z lesnej huby kučierky
ZÁKUSKY
Nepečený krémeš
Ananásové rezy
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť