Národné kuchyne▼
Viac▼
CESTOVINY
Tuniakové cestoviny
Michal 30 min. nízka
Zobraziť recept
RYBACIE ŠALÁTY
Cvikla s tuniakom
Michal 45 min. nízka
Ľadový šalát s tuniakom
Dada 10 min. nízka
Tuniakovo-jablkový šalát
Zuzka 15 min. nízka
NÁTIERKY
Tuniaková nátierka
Dada — nízka
SLANÉ CHUŤOVKY
Tuniakové slimáky z lístkového cesta
Zuzka 30 min. nízka
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
ZÁKUSKY
Krémový orechový zákusok
MÄSOVÉ POLIEVKY
Frankfurtská polievka
CUKROVINKY
Kokosový kmeň
Linguine s cukrovým hráškom
Rumové guľôčky len pre dospelých
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s hráškom
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zimná zeleninová polievka
Cviklový šalát so syrom a kukuricou
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Hrachovo špenátový prívarok
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť