Národné kuchyne▼
Viac▼
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia na bielej reďkovke
Dada 40 min. stredná
Zobraziť recept
RIZOTO
Šafránové rizoto
Michal 40 min. nízka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
SUCHÉ PEČIVO
Londýnske štangličky
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
KOLÁČE
Hrnčeková bublanina s hroznom
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnené zemiakové placky
ŠTRÚDLE
Jablká v lístkovom ceste (v župane).
Makové kolieska
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Kačacie pečienky v cibuľovej omáčke
MÄSOVÉ POLIEVKY
Halászlé z pangasiusa
Bravčové mäso na sladko
ZÁKUSKY
Arašidové sendviče z lístkového cesta
TORTY
Prekladaná jablková torta
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť