Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Karbonátky
Jurgason 45 min. nízka
Zobraziť recept
Actifry labužnícke bravčové fašírky
Jurgason 30 min. nízka
Špízy z mletého mäsa
Dada 1 h. 30 min. nízka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Karfiolové fašírky
Norika 45 min. nízka
SLADKÉ JEDLÁ
Žemľovka z domácej pekárničky
Dada — nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
Pečená bravčová roláda
KURACIE MÄSO
Kurací perkelt
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Kapustový šalát Coleslaw
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šošovicový prívarok
Tmavá fazuľová polievka
MORČACIE MÄSO
Marinované pečené morčacie stehná
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
Ryžový šalát s hráškom
Chalupárske langoše
Špenátový šalát s cestovinou a mozzarellou
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť