Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Štefánska roláda
Elenka 2 h. stredná
Zobraziť recept
Bravčové závitky (španielsky vtáčik) v parnom hrnci
Dada 60 min. nízka
KURACIE MÄSO
Hydinový špíz s mrkvou a hruškami v parnom hrnci
Dada — stredná
PRÍVARKY A OMÁČKY
Smotanový zemiakovo-tekvicový prívarok
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Kapustovo-paradajková polievka
ZÁKUSKY
Tvarohový dezert Míša rezy
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
Kuracie rolky s pórovou omáčkou
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s hráškom
Kalerábovo-mrkvová polievka
KOLÁČE
Francúzsky jablkový koláč
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Ražná kaša s jablkami
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Karfiolovo zemiakové placky
MRAZENÉ DEZERTY
Jahodovo-jogurtový nanuk
Banánový chlebíček
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť