Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Štefánska roláda
Elenka 2 h. stredná
Zobraziť recept
Bravčové závitky (španielsky vtáčik) v parnom hrnci
Dada 60 min. nízka
KURACIE MÄSO
Hydinový špíz s mrkvou a hruškami v parnom hrnci
Dada — stredná
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
ZÁKUSKY
Oblíž prst
Hŕstková polievka fazuľová s údeným kolenom
PALACINKY
Špaldovo vaječné fit palacinky
Kokosové rezy
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka s hubami
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vyprážané tofu v sezamovo-paprikovom obale
KOLÁČE
Malinová bublanina
Ananásové rezy
Slivkový koláč s mrveničkou
HOVÄDZIE MÄSO
Dusené hovädzie na obľúbený prívarok
Zemiakové placky s bavorskou sekanou
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť