Národné kuchyne
Viac
BRAVČOVÉ MÄSO
Štefánska roláda
Elenka 2 h. stredná
Bravčové závitky (španielsky vtáčik) v parnom hrnci
Dada 60 min. nízka
KURACIE MÄSO
Hydinový špíz s mrkvou a hruškami v parnom hrnci
Dada — stredná
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzí guláš so zemiakmi
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Prívarok z medvedieho cesnaku so zemiakmi
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
NEZARADENÉ SLADKÉ RECEPTY
Piškótové kakaové cesto
ZÁKUSKY
Karamelovo banánový zákusok
Guláš s fazuľou
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Kačacie pečienky na horčici
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies