Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Štefánska roláda
Elenka 2 h. stredná
Zobraziť recept
Bravčové závitky (španielsky vtáčik) v parnom hrnci
Dada 60 min. nízka
KURACIE MÄSO
Hydinový špíz s mrkvou a hruškami v parnom hrnci
Dada — stredná
SUCHÉ PEČIVO
Londýnske štangličky
Plnené zemiakové placky
KOLÁČE
Jablkovo-tvarohový koláč
ZÁKUSKY
Ananásové rezy
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Granadír
Americká kocka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Kuracie srdcia na smotane
CESTOVINY
Studený cestovinový šalát
CUKROVINKY
Karamelové guľôčky s marcipánom
Zemiakové langoše
Bryndzové špaldové krúpy so slaninkou
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť