Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Štefánska roláda
Elenka 2 h. stredná
Zobraziť recept
Bravčové závitky (španielsky vtáčik) v parnom hrnci
Dada 60 min. nízka
KURACIE MÄSO
Hydinový špíz s mrkvou a hruškami v parnom hrnci
Dada — stredná
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Polievka z veľkej strakatej fazule
KOLÁČE
Figová bublanina
TORTY
Jahodová torta z rolády
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s hráškom
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mrkvovo-hrášková polievka
RYBACIE ŠALÁTY
Rybací šalát z kyslých rýb
PALACINKY
Mascarpone palacinky
Kapustový šalát s čedarom
SUCHÉ PEČIVO
Nepečené čokoládové jednohubky
ZAVÁRANINY
Domáce sušené paradajky s bazalkou a cesnakom
Slanečkový šalát so zeleninou
Cuketový sladký chlebíček s chia semienkami
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť