Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Zapekané plnené bedle
Dada 60 min. vysoká
Zobraziť recept
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vyprážaná bedľa v cestíčku
Dada 25 min. nízka
Smažená bedľa s cesnakom
Dada 5 min. nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Polievka z veľkej strakatej fazule
ZÁKUSKY
Tvarohovo-višňové rezy
KOLÁČE
Jablkový koláč Harmonika
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Gratinované zemiaky
ZELENINOVÉ PRÍLOHY
Dusená červená kapusta
SUCHÉ PEČIVO
Vanilkové rožky
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Ražná kaša s jablkami
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie stehno na červenom víne
Jahodový sypaný koláč
Zapekané zemiaky s mäsom a zeleninou
Bravčové rezne na bielom víne
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť