Národné kuchyne▼
Viac▼
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie predné so zelerom
Michal 3 h. vysoká
Zobraziť recept
Kotlíkový guláš
Michal 4 h. stredná
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíka
Dada 2 h. 30 min. stredná
PRÍVARKY A OMÁČKY
Cuketový prívarok
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia v cuketovom cestíčku
Kuracie prsia v syrovej omáčke
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Smotanová Hokkaido polievka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Chalupárske langoše
MORČACIE MÄSO
Grilované morčacie v cesnakovej marináde
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka s údeným mäsom
SLANÉ PEČIVO
Cesnakové trojuholníky
Hrachový prívarok s medvedím cesnakom
Linguine s cukrovým hráškom
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Losos v zemiakovom cestíčku
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť