Národné kuchyne▼
Viac▼
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie predné so zelerom
Michal 3 h. vysoká
Zobraziť recept
Kotlíkový guláš
Michal 4 h. stredná
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíka
Dada 2 h. 30 min. stredná
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
ZÁKUSKY
Rumový orechovo-kakaový rez
SUCHÉ PEČIVO
Žĺtkové rezy
Syrová roláda
Kávový zákusok
Krémový orechový zákusok
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
RYŽOVÉ PRÍLOHY
Smotanová ryža
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť