Národné kuchyne▼
Viac▼
HOVÄDZIE MÄSO
Vyprážané rezne z údeného hovädzieho jazyka
Zuzka 1 h. 30 min. nízka
Zobraziť recept
Údený hovädzí jazyk v syrovo- cesnakovom cestíčku
SLANÉ CHUŤOVKY
Údený hovädzí jazyk s chrenom
Zuzka — nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
Bryndzové tyčinky
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
MORČACIE MÄSO
Marinované pečené morčacie stehná
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Chalupárske langoše
Pomarančový zákusok s orechmi v karameli
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s hráškom
MÄSOVÉ POLIEVKY
Vianočná kapustnica
Zeleninové karbonátky s cuketou
Silvestrovská kapustnica
Stracciatella tvarohovo ryžové rezy
Tekvicové quesadillas
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť