Národné kuchyne▼
Viac▼
ZAJAČIE A KRÁLIČIE MÄSO
Králičie pečienky s jablkami
Dada 45 min. stredná
Zobraziť recept
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Camembert v lístkovom ceste
Dada 35 min. stredná
BÁBOVKY
Bábovka s tvarohovou plnkou
Dada 1 h. 30 min. vysoká
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Vajíčková polievka s mrkvou
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
Cibuľové varené zemiaky
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzí guláš so zemiakmi
ZÁKUSKY
Krémové broskyňové rezy
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Vianočná šošovicová polievka
Malinová bublanina
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť