Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečený bôčik
Dada 1 h. 30 min. nízka
Zobraziť recept
Bôčikové karbonátky
Dada 60 min. stredná
MÄSOVÉ POLIEVKY
Ovarová polievka
Dada 2 h. 20 min. nízka
Cesnakovo-paprikový bôčik
Dada — nízka
Originálny poľský Bigos
Michal 1 h. 30 min. stredná
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
ZÁKUSKY
Kávový zákusok
SUCHÉ PEČIVO
Londýnske štangličky
Ananásové rezy
Jablkovo-tvarohový koláč
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Granadír
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
CESTOVINY
Studený cestovinový šalát
PRÍVARKY A OMÁČKY
Kuracie srdcia na smotane
CUKROVINKY
Karamelové guľôčky s marcipánom
Zemiakové langoše
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť