Národné kuchyne▼
Viac▼
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Polievka z veľkej strakatej fazule
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Gratinované zemiaky
ZELENINOVÉ PRÍLOHY
Dusená červená kapusta
MÄSOVÉ POLIEVKY
Držková polievka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou
KOLÁČE
Francúzsky jablkový koláč
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Ražná kaša s jablkami
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie stehno na červenom víne
Fazuľové buchty
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové rezne na bielom víne
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť