Národné kuchyne▼
Viac▼
SLANÉ CHUŤOVKY
Pikantné oškvarkové pagáčiky
BRAVČOVÉ MÄSO
Moravský vrabec
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Vajíčková polievka s mrkvou
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Kapustový šalát Coleslaw
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
CESTOVINY
Halušky
HOVÄDZIE MÄSO
Kotlíkový guláš
KURACIE MÄSO
Kurací perkelt
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný karfiol so zemiakmi a syrom
Šošovicový prívarok
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť