Národné kuchyne
Viac
PRÍVARKY A OMÁČKY
Pikantné jablkové čatní s kokosom
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Baklažánovo-cícerové karí
KURACIE MÄSO
Párty stehienka na jablkách s olivami
Grilované kuracie medajlóniky s feniklom
Lečo s vajcom
HOVÄDZIE MÄSO
Kotlíkový guláš
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť