Národné kuchyne
Viac
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Provensálsky lososový steak
Dada — nízka
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie predné so zelerom
Michal 3 h. vysoká
TEĽACIE MÄSO
Ossobuco - dusené teľacie lýtko
Michal 2 h. stredná
Zubáč na provensálsky spôsob
Jurgason 50 min. nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
Mliečna fazuľová polievka
KURACIE MÄSO
Kurací perkelt
Vajíčková polievka s mrkvou
Plnené kelové listy v paradajkovej šťave
Cviklový šalát s majonézou
Jablkové rezy s čokoládou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť