Národné kuchyne▼
Viac▼
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Makaróny zapečené s karfiolom, šampiňónmi a gorgonzolou
Zuzka 40 min. nízka
Zobraziť recept
NÁTIERKY
Nátierka s Gorgonzolou
Michal — nízka
KURACIE MÄSO
Marocký vrabec v srnčom chrbte
Zuzka 45 min. nízka
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka na spôsob držkovej
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
ZÁKUSKY
Krémový orechový zákusok
CESTOVINY
Zapekané šunkové fliačky
BRAVČOVÉ MÄSO
Štefánska roláda
Kuracie rezne v zemiakovom cestíčku
SUCHÉ PEČIVO
Orechové linecké kolieska
Studený cestovinový šalát
Chalupárske langoše
Pochúťkový šalát
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť