Národné kuchyne▼
Viac▼
ZÁKUSKY
Opité želatínové rezy
Zuzka 2 h. stredná
Zobraziť recept
KOLÁČE
Biskupský chlebíček s karamelovým likérom
Zuzka 60 min. nízka
SLADKÉ RAŇAJKY
Vafle s ovocím a karamelovým likérom
Michal 5 min. nízka
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
Tradičný francúzsky jablkový koláč
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Vajíčková polievka s mrkvou
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
Cibuľové varené zemiaky
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzí guláš so zemiakmi
Krémové broskyňové rezy
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Vianočná šošovicová polievka
Malinová bublanina
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť