Národné kuchyne▼
Viac▼
ZÁKUSKY
Opité želatínové rezy
Zuzka 2 h. stredná
Zobraziť recept
KOLÁČE
Biskupský chlebíček s karamelovým likérom
Zuzka 60 min. nízka
SLADKÉ RAŇAJKY
Vafle s ovocím a karamelovým likérom
Michal 5 min. nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
Prívarok z medvedieho cesnaku so zemiakmi
Ananásové rezy
Krémové broskyňové rezy
Kávovo karamelové rezy
NEZARADENÉ SLADKÉ RECEPTY
Piškótové cesto
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka s hráškom
CESTOVINY
Špecle s pivným syrom, slaninou a cibuľou
TORTY
Čokoládová krtkova torta
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť