Národné kuchyne
Viac
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Pórová polievka s opraženým cícerom
Michal — nízka
Zobraziť recept
SLANÉ CHUŤOVKY
Hummus
Michal 1 h. 20 min. nízka
Hŕstková polievka fazuľová s údeným kolenom
Dada — stredná
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Hubová praženica z masliakov
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Vajíčková polievka s mrkvou
Mliečna fazuľová polievka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená bravčová roláda
Biela fazuľová omáčka s párkom
HOVÄDZIE MÄSO
Chilli con carne
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kapustnica z hovädzím mäsom
MAFINY
Dvojfarebné tvarohové mafiny
KURACIE MÄSO
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť