Národné kuchyne
Viac
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Filet z aljašskej tresky na pare
Dada 40 min. nízka
Pangasius na masle a cibuli
Domáce sushi
Mioo — vysoká
Aljašská treska s karí omáčkou
Michal 25 min. nízka
Zubáč na provensálsky spôsob
Jurgason 50 min. nízka
Pangasius zapečený s hermelínom
Zuzka 35 min. nízka
Morský čert so zeleným pestom
Zuzka 30 min. nízka
Žraločí steak marinovaný
Dada — stredná
Pstruh na cibuľke s mrkvou a šampiňónami
Zuzka 25 min. nízka
Morský čert s hráškovým pyré
Pečené zemiaky s tuniakom
Pangasius na zázvore s čínskymi rezancami
Dada 30 min. stredná
Pangasius na bambusových výhonkoch
Dada 45 min. nízka
Platesa na zelenine
Pstruh na šampiňónoch
Zuzka 20 min. nízka
BRAVČOVÉ MÄSO
Fašírka s vajcom
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zemiaková kyslá polievka
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia v syrovej omáčke
PRÍVARKY A OMÁČKY
Kelový prívarok so zemiakmi
Kurací perkelt
Vajíčková polievka s mrkvou
KOLÁČE
Pudingový koláč so smotanou
Plnená paprika varená v rúre
ZÁKUSKY
Mrkvový zákusok s tvarohom
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Brokolicový nákyp
Treska s holandskou omáčkou
HOVÄDZIE MÄSO
Segedínsky guláš s hovädzím mäsom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť