Národné kuchyne
Viac
KURACIE MÄSO
Kurací paprikáš
Jurgason — nízka
Kuracie rezne s tatárskou omáčkou
Jurgason 30 min. nízka
Zapečené kuracie prsia s pórom.
Jurgason 60 min. nízka
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Cestovinový šalát so syrom
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zapekané zemiaky s pórom
Jurgason 25 min. stredná
CESTOVINY
Zapekané cestoviny s kapustou
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Zubáč na provensálsky spôsob
Jurgason 50 min. nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Jednoduchá brokolicová polievka
Jurgason 20 min. nízka
SLANÉ CHUŤOVKY
Chobotnička z tretieho poschodia
Jurgason 10 min. nízka
Zeleninová polievka
Zemiakové halušky - strapačky
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
Lahôdkový kukuricový šalát
Zemiaková kyslá polievka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
Kurací perkelt
Vajíčková polievka s mrkvou
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíka
Jablkové rezy s čokoládou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť