Národné kuchyne
Viac
SUCHÉ PEČIVO
Sladké vínové koláčiky
Dada — stredná
BRAVČOVÉ MÄSO
Marinované bravčové mäso na rukole
Zuzka 60 min. nízka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Zubáč na provensálsky spôsob
Jurgason 50 min. nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Cibuľová polievka
Michal 2 h. 30 min. nízka
Pečené bravčové stehno
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
Vajíčková polievka s mrkvou
KURACIE MÄSO
Kurací perkelt
HOVÄDZIE MÄSO
Kotlíkový guláš
TORTY
Mascarpone torta s bielou čokoládou
Pudingový koláč so smotanou
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šampiňónová omáčka s knedľou
ZÁKUSKY
Nepečený krémeš
Malinová bublanina
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyslej kapusty
CESTOVINY
Špagety Aglio e Olio
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť