Národné kuchyne
Viac
CESTOVINY
Ryžové rezance s bravčovým mäsom a hubami shiitake
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Vajíčková polievka s mrkvou
Bravčová pečeň na šťave
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Coleslaw z červenej kapusty
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vegetariánska plnená paprika
Malinová bublanina
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť