Národné kuchyne▼
Viac▼
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
ZÁKUSKY
Tvarohovo-višňové rezy
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna šošovicová polievka
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Gratinované zemiaky
ZELENINOVÉ PRÍLOHY
Dusená červená kapusta
SUCHÉ PEČIVO
Vanilkové rožky
BRAVČOVÉ MÄSO
Zapekané zemiaky s mäsom a zeleninou
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie stehno na červenom víne
Fazuľové buchty
Jahodový sypaný koláč
Bravčové rezne na bielom víne
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť