Národné kuchyne▼
Viac▼
ZÁKUSKY
Jablkový krémeš
Zuzka 60 min. stredná
Zobraziť recept
TORTY
Dvojfarebná torta
Michal 1 h. 30 min. vysoká
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Polievka z veľkej strakatej fazule
Jablkový koláč Harmonika
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Gratinované zemiaky
Domáci francúzsky krémeš
SUCHÉ PEČIVO
Vanilkové rožky
BRAVČOVÉ MÄSO
Zapekané zemiaky s mäsom a zeleninou
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie stehno na červenom víne
Jahodový sypaný koláč
Fazuľové buchty
Bravčové rezne na bielom víne
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť