Národné kuchyne▼
Viac▼
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vyprážaný patizón
Michal — nízka
Zobraziť recept
Zeleninová musaka
Michal 2 h. vysoká
SLANÉ CHUŤOVKY
Opekaný patizón
Michal 30 min. nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Patizónový prívarok
Michal 60 min. nízka
KOLÁČE
Pudingový koláč so smotanou
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Polievka z veľkej strakatej fazule
BRAVČOVÉ MÄSO
Fašírka s vajcom
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Coleslaw z červenej kapusty
Grófkin koláč
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzí guláš so zemiakmi
Granadír
BÁBOVKY
Výborná bábovka
CESTOVINY
Linguine s cukrovým hráškom
ZÁKUSKY
Tvarohový krémeš
SLADKÉ JEDLÁ
Slivkové gule z tvarohového cesta
Tvarohové kolieska
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť