Národné kuchyne▼
Viac▼
SLANÉ CHUŤOVKY
Rolky z pivového cesta
Zuzka — stredná
Zobraziť recept
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Provensálska paradajková polievka s olivami
Dada 40 min. nízka
Baklažánové a cuketové rolky
Zuzka 40 min. stredná
BRAVČOVÉ MÄSO
Rýchly hamburger zo sekanej v žemli
Mioo 25 min. vysoká
CESTOVINY
Riccioli so šalviovým pestom
Michal 10 min. nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
Prívarok z medvedieho cesnaku so zemiakmi
ZÁKUSKY
Ananásové rezy
Krémové broskyňové rezy
Kávovo karamelové rezy
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka s hráškom
Špecle s pivným syrom, slaninou a cibuľou
TORTY
Čokoládová krtkova torta
Syrová cesnačka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť