Národné kuchyne
Viac
HOVÄDZIE MÄSO
Maďarský guláš
Dada 2 h. 20 min. stredná
Zobraziť recept
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Perkelt z hlivy ustricovej
Norika 60 min. nízka
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
Hubová praženica z masliakov
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Vajíčková polievka s mrkvou
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená bravčová roláda
Biela fazuľová omáčka s párkom
Chilli con carne
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kapustnica z hovädzím mäsom
MAFINY
Dvojfarebné tvarohové mafiny
KURACIE MÄSO
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť